Título

December 17, 2016

Stage with Center High Tecnification CAR StCugat (Catalonia) 

 

Within the plan of follow-up of young gymnasts of the category Junior and senior. The federation of CAtalunya has summoned a selection of gymnasts to carry out the joint assemblages and is able to evaluate its degree of sport evolution.

 

October 11, 2016

Marina (Go) nzalez travelled with her Club Salt Gimnàstic. CAR Madrid called for training with Elite National Team

August 16, 2016

Welcome to the Official Website of Marina Go. She is level 9 (FIG) gymnast from Salt gimnastic Club in SALT (GIRONA)/Spain, training under coaches Claudia Valencia/Virginia González and Montse Hugas as Head Coach.

March 4, 2016

Els gimnastes del Salt GC Nora Fernández (que entrena al CAR de Madrid formant part de l'equip estatal), Sara Coll, Gerard Corominas, Marina González i Hugo Rebollar (gimnasta que entrena al CAR de St. Cugat) van resultar premiats el dimarts dia 14 a la gala de Reconeixement de les Joves Promeses de l'Esport Gironí. La gala es va realitzar a l'Auditori de Girona en presència de 800 persones i va distingir a 142 esportistes de 28 modalitats esportives diferents que han destacat esportivament durant l'any 2016. El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras i el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, van presidir l’acte.

Durant la gala, es va premiar a esportistes de 14 a 18 anys que durant el 2016 han guanyat una final catalana, han fet podi en una competició de nivell superior o han guanyat en categoria absoluta en competicions federades.

A la imatge es pot apreciar al Secretari General de l'Esport Sr. Gerard Figueras amb el President del Salt GC, Eduard Nogué i la directora tècnica del club Montse Hugas acompanyats dels gimnastes Sara Coll, Gerard Corominas i Marina González.

La Nora Fernández i l'Hugo Rebollar, tot i resultar premiats, no van poder assistir-hi ja que es troben preparant la temporada de competicions.

Enhorabona a tots els premiats!

¡Texto! Puede insertar contenido, moverlo, copiarlo o eliminarlo.

 

 

¡Texto! Puede insertar contenido, moverlo, copiarlo o eliminarlo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam.

 

 

Welcome to my Official Website -                  Marina (Go)nzalez

Follow me -----> 

(2019) GOLD Medal -World Cup Hungary Challenge  - Floor (Fx) 

Silver Medal - Spanish National Championships Elite  - FIG 10 

Gold Medal by Teams 2019. IBERDROLA League (Div. 1st)

Gold Medal by Teams 2017

+++ >>    Support   << +++

SSMM REYES ESPAÑA

Presidente Gobierno

FCBarcelona

My Admiration

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Developed by © EvaLara.com. Contact info Phone : + 34 629140410 email: angonasl@gmail.com