top of page

Els gimnastes del Salt GC Nora FernándezEls gimnastes del Salt GC Nora Fernández (que entrena al CAR de Madrid formant part de l'equip estatal), Sara Coll, Gerard Corominas, Marina González i Hugo Rebollar (gimnasta que entrena al CAR de St. Cugat) van resultar premiats el dimarts dia 14 a la gala de Reconeixement de les Joves Promeses de l'Esport Gironí. La gala es va realitzar a l'Auditori de Girona en presència de 800 persones i va distingir a 142 esportistes de 28 modalitats esportives diferents que han destacat esportivament durant l'any 2016. El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras i el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, van presidir l’acte.

Durant la gala, es va premiar a esportistes de 14 a 18 anys que durant el 2016 han guanyat una final catalana, han fet podi en una competició de nivell superior o han guanyat en categoria absoluta en competicions federades.

A la imatge es pot apreciar al Secretari General de l'Esport Sr. Gerard Figueras amb el President del Salt GC, Eduard Nogué i la directora tècnica del club Montse Hugas acompanyats dels gimnastes Sara Coll, Gerard Corominas i Marina González.

La Nora Fernández i l'Hugo Rebollar, tot i resultar premiats, no van poder assistir-hi ja que es troben preparant la temporada de competicions.

Enhorabona a tots els premiats!


0 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Welcome to the Official Website of Marina Go.

She is level 9 (FIG) gymnast from Salt gimnastic Club in SALT (GIRONA)/Spain, training under coaches Claudia Valencia/Virginia González and Montse Hugas as Head Coach.

コメント


  • TikTok
bottom of page