Els gimnastes del Salt GC Nora FernándezEls gimnastes del Salt GC Nora Fernández (que entrena al CAR de Madrid formant part de l'equip estatal), Sara Coll, Gerard Corominas, Marina González i Hugo Rebollar (gimnasta que entrena al CAR de St. Cugat) van resultar premiats el dimarts dia 14 a la gala de Reconeixement de les Joves Promeses de l'Esport Gironí. La gala es va realitzar a l'Auditori de Girona en presència de 800 persones i va distingir a 142 esportistes de 28 modalitats esportives diferents que han destacat esportivament durant l'any 2016. El secretari general de l’Esport, Gerard Figueras i el delegat del Govern de la Generalitat a Girona, Eudald Casadesús, van presidir l’acte.

Durant la gala, es va premiar a esportistes de 14 a 18 anys que durant el 2016 han guanyat una final catalana, han fet podi en una competició de nivell superior o han guanyat en categoria absoluta en competicions federades.

A la imatge es pot apreciar al Secretari General de l'Esport Sr. Gerard Figueras amb el President del Salt GC, Eduard Nogué i la directora tècnica del club Montse Hugas acompanyats dels gimnastes Sara Coll, Gerard Corominas i Marina González.

La Nora Fernández i l'Hugo Rebollar, tot i resultar premiats, no van poder assistir-hi ja que es troben preparant la temporada de competicions.

Enhorabona a tots els premiats!


0 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

She is level 9 (FIG) gymnast from Salt gimnastic Club in SALT (GIRONA)/Spain, training under coaches Claudia Valencia/Virginia González and Montse Hugas as Head Coach.

  • TikTok