top of page

La Marina la vaig conèixer de molt petita. Va entrar al gimnàs amb el seu pare Toni i la seva mare Eva. També l’acompanyaven els seus germans. L’havia conegut en un competició Internacional Catalunya – Cuba al pavelló de la Mina a on jo estava amb la selecció catalana amb una gimnasta del Club.


Salt Gimnàstic Club es un club que li agrada cuidar molt a les seves gimnastes, per això veien que cada dia es dormia en el cotxe, ja que feia un trajecte de 1 hora per venir, vaig parlar amb els pares perquè busquessin un lloc més a prop de casa seva. Va anar al Mataró.


No obstant, era nena que tenia escrit que es tenia que formar amb nosaltres. Als 7 anys va tornar i sempre la he acompanyat en totes les seves etapes que ha fet com a gimnasta. Era menuda de cos, tenia un aprenentatge ràpid però hi havia exercicis que no podia dominar per lo petita que era a salt i paral·leles , per això vaig aconsellar no passar-la de categoria, i un cop va agafar força i potencia, amb tres anys es va posar a l’equip junior català i desprès a la selecció espanyola sènior.


Es un clar exemple de treball constant , amb l’acompanyament de la família, (sempre ha valorat molt els meus consells), intel·ligència i organització en els entrenaments i l’escola. Es per a mi, una gimnasta que ha treballat per aconseguir els seus objectius, sempre amb humilitat i ganes d’aprendre. La medalla d’or a la copa del mon i la seva participació als jocs de Tokio, juntament amb la beca aconseguida per la universitat d’ Iowa , es un orgull per a mi.


Montse Hugas Roura

Directora tècnica del Salt Gimnàstic club.

Montse Hugas Roura

bottom of page